سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

آشنایی با خواص و مضرات هندوانه و جدول ارزش غذایی آن

4787 بازدید
22 شهریور 96
عطارک
بروزرسانی شده در تاریخ 26 خرداد 1403

آشنایی با ارزش غذایی، خواص و مضرات هندوانه

هندوانه (Watermelon) ، میوه‌ای تابستانی است که به دلیل محتوای بالای آب و طعم شیرینش، یکی از محبوب‌ترین میوه‌ها در فصل گرما محسوب می‌شود. این میوه نه تنها به عنوان یک خوراکی خنک‌کننده در روزهای گرم تابستان مورد استفاده قرار می‌گیرد، بلکه در جشن‌ها و مراسم‌های سنتی ایرانی مانند شب یلدا نیز جایگاه ویژه‌ای دارد.

گیاه هندوانه یکساله، بوته‌ای و خزنده است و دارای ساقه‌های رونده و برگ‌های پهن و کرک‌دار می‌باشد. گل‌های این گیاه به رنگ‌های سفید یا زرد دیده می‌شوند. معمول‌ترین بخش‌های مصرفی هندوانه شامل میوه و تخم آن است، اما سایر اجزای گیاه مانند برگ، ریشه و پوست میوه نیز دارای کاربردهای پزشکی و درمانی هستند.

هندوانه سرشار از مواد مغذی و آنتی‌اکسیدان‌های قوی است که به حفظ سلامت بدن کمک شایانی می‌کنند. این میوه علاوه بر خواص تغذیه‌ای فراوان، به عنوان تب‌بر و کاهش‌دهنده حرارت بدن به ویژه در فصول گرم سال مصرف می‌شود.

در ادامه این مقاله، به بررسی دقیق‌تر ارزش غذایی این میوه ، خواص مفید آن برای سلامتی و نیز مواردی که باید در مصرف آن احتیاط شود، خواهیم پرداخت.

اجزا و ارزش غذایی هندوانه

هندوانه یکی از میوه‌های غنی از مواد مغذی است. بر اساس جدول ارزش غذایی، 100 گرم هندوانه شامل موارد زیر است:

  • انرژی: 30 کیلو کالری
  • چربی: 0.15 گرم
  • پروتئین: 0.61 گرم
  • قند: 6.4 گرم
  • فیبر غذایی: 0.4 گرم
  • کربوهیدرات: 7.54 گرم

ویتامین‌ها و مواد معدنی

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

هیچ
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax