سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

آشنایی با خواص و مضرات ذرت برای سلامتی

3605 بازدید
04 آبان 96
سمانه
,
بروزرسانی شده در تاریخ 23 مرداد 1403

آشنایی با خواص و مضرات ذرت که بد نیست بدانید

ذرت، با نام‌های متنوعی مانند بلال، گندم مکه، و خبار، یکی از محبوب‌ترین گیاهان در سراسر جهان است. این غله، که بعد از برنج و گندم در رده سوم جهانی قرار دارد، به‌ویژه در میان کودکان طرفداران زیادی دارد. ذرت، به عنوان یک میان‌وعده سالم و خوشمزه، به ویژه در سفرها و گردش‌ها به‌طور گسترده مصرف می‌شود.

از نظر گیاه‌شناسی، ذرت متعلق به تیره گندم‌ها است و طبع آن معتدل و خشک است. در این گیاه، علاوه بر دانه‌های خوراکی، کرک‌های ذرت نیز دارای خواص دارویی منحصر به فردی هستند. این مقاله به بررسی جامع خواص و مضرات ذرت پرداخته و اطلاعات مفیدی در مورد این گیاه ارزشمند ارائه می‌دهد.

ارزش غذایی ذرت

ذرت، یکی از منابع غذایی غنی با ارزش غذایی بالا است. در هر ۱۰۰ گرم ذرت، می‌توان مقادیر زیر از مواد مغذی را یافت:

  • پروتئین: ۳.۴ گرم
  • کربوهیدرات: ۱۸.۷ گرم
  • فیبر: ۲ گرم
  • چربی: ۱.۳ گرم
  • قند: ۶.۲۶ گرم
  • انرژی: ۸۶ کیلوکالری

علاوه بر این، ذرت سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلف است، از جمله:

  • ویتامین‌ها: ویتامین‌های گروه ب (ب۱، ب۲، ب۳، ب۶)، فولات، ویتامین آ، ویتامین ث
  • مواد معدنی: کلسیم، روی، مس، آهن، منگنز، منیزیم، فسفر، سدیم، پتاسیم

این ترکیب متنوع از مواد مغذی باعث می‌شود که ذرت به عنوان یک منبع غذایی ارزشمند و سالم شناخته شود.

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

1
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax