آشنایی با خواص جو
3527 بازدید
16 آبان 96
سمانه
بروزرسانی شده در تاریخ
23 آذر 1400
آشنایی با خواص جو و ارزش غذایی آن
جو گیاهی است علفی و یک ساله که ارتفاع آن تا یک متر می رسد که البته بستگی به نوع آن دارد. برگ های آن متناوب و باریک و دراز و به رنگ سبز تیره می باشد. جو از نظر کاشت به دو دسته تقسیم می شود : جو بهاره و جو پاییزه می شود.
- جو بهاره در بهار کشت می شود و احتیاجی به سرمای زمستان ندارد و قبل از زمستان دانه می دهد.
- در حالی که جو پاییزه در پاییز کشت می شود و محتاج سرمای زمستان است.
ترکیبات شیمیایی موجود در جو :
در جو مواد معدنی و آلی همچون آب و پروتئین و مواد نشاسته ای و کلسیم و فسفر و آهن و سدیم و پتاسیم و ویتامین های ب 1، 2، 3 است، ضمنا جو دارای مقدار کمی آرسنیک است.
آشنایی با خواص جو
خواص دارویی جو :
جو معمولا به سه صورت در بازار عرضه می شود:
- جو پوست نکنده که هنوز سبوس آن جدا نشده است
- جو پوست کنده که پوست آن رفته شده است
- جو سفید که پوست و سبوس آن گرفته شده و به نام جو مرواریدی معروف است.
مقاله خوبی هست برای دوستانم هم فرستادم