سبد خرید 0

سبد خرید شما خالی است.

آشنایی با خواص جو

3527 بازدید
16 آبان 96
سمانه
بروزرسانی شده در تاریخ 23 آذر 1400

آشنایی با خواص جو و ارزش غذایی آن

جو گیاهی است علفی و یک ساله که ارتفاع آن تا یک متر می رسد که البته بستگی به نوع آن دارد. برگ های آن متناوب و باریک و دراز و به رنگ سبز تیره می باشد. جو از نظر کاشت به دو دسته تقسیم می شود : جو بهاره و جو پاییزه می شود.

  • جو بهاره در بهار کشت می شود و احتیاجی به سرمای زمستان ندارد و قبل از زمستان دانه می دهد.
  • در حالی که جو پاییزه در پاییز کشت می شود و محتاج سرمای زمستان است.

ترکیبات شیمیایی موجود در جو :

در جو مواد معدنی و آلی همچون آب و پروتئین و مواد نشاسته ای و کلسیم و فسفر و آهن و سدیم و پتاسیم و ویتامین های ب 1، 2، 3 است، ضمنا جو دارای مقدار کمی آرسنیک است.

آشنایی با خواص جو

آشنایی با خواص جو

خواص دارویی جو :

جو معمولا به سه صورت در بازار عرضه می شود:

  • جو پوست نکنده که هنوز سبوس آن جدا نشده است
  •  جو پوست کنده که پوست آن رفته شده است
  • جو سفید که پوست و سبوس آن گرفته شده و به نام جو مرواریدی معروف است.

نمایش بیشتر »

توجه

وب سایت عطارک در قبال نسخه های پیشنهادی و داروهای گیاهی ذکر شده، مسئولیتی نداشته و بهتر است قبل از استفاده، با پزشک و یا مشاور طب سنتی در تماس باشید.

پستهای مرتبط

1
نظر ارسال شده است. لطفا شما هم نظری ارسال کنید.

  1. حمید رضا
    8 فروردین 1398

    مقاله خوبی هست برای دوستانم هم فرستادم

سلامتیت رو بساز

امروزه استفاده از داروهای گیاهی بخش قابل توجهی از بازار درمان را در همه جهان بخودش اختصاص داده است. و این روند به سرعت در حال پیشرفت است.

 ساعت کاری: روزهای غیر تعطیل، شنبه تا پنجشنبه 7 تا 17

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به عطارک بوده و کپی برداری از آن به هر نحو غیرمجاز است و پیگرد قانونی دارد.
طراحی سایت : Rizax