آجیل را در سبد غذایی روزانه بگنجانید
چرا آجیل را در سبد غذایی روزانه بگنجانید ؟!
پنج آجیل سالم را در زندگی روزانه قرار دهیم
سال های زیادی بود که آجیلها برای خاصیت چاق کنندگی شان مورد سرزنش قرار میگرفتند. اما در واقعیت آجیلها بخش بسیار مهمی از رژیم ما هستند و در دسته چربیهای منحصر به فردی قرار دارند که قلب ما را سالم نگه می دارند و ما را از بیماری دور می کنند. آجیل های سالم همچنین منبع بسیار خوبی از پروتئین، مواد معدنی و دیگر مواد مغذی افزایش طول عمر می باشند. مطالعات علمی اکنون نشان دادند که انواع متفاوت آجیل ها و دانه ها دارای عواملی هستند که مانع بروز بیماری های قلبی، افزایش وزن و انباشتگی کلسترول لیپو پروتئین با چگالی پایین (LDL) میشوند.
تمام آجیل ها باید ارگانیک باشند و به صورت خام خورده شوند، آنها نباید تحت نور آفتاب قرار بگیرند و یا کبابی شوند. لیستی که در زیر از پنج جیل سالم آورده اند و شما باید آنها را به رژیم خود اضافه کنید بدون هیچ ترتیب و قاعده خاصی می باشد.
۱. بادام
یک کف دست بادام ۲۵ درصد از نیاز روزانه شما به منیزیم را برطرف می کند و دارای کلسیم برای تقویت استخوان با مقداری برابر با کلسیم شیر گاو می باشد. آنها همچنین در آنتی اکسیدان های زیادی هم مانند ویتامین E و سلنیوم نیز به مقدار زیادی وجود دارند. مطالعات نشان می دهند که بادام ها نقش مهمی را در جلوگیری از ابتلا به سرطان روده بزرگ بازی میکنند و این به دلیل محتوای زیاد فیبری است که در آنها وجود دارد. همچنین بادام باعث می شوند قالبهای منفی کمتری از کلسترول در جریان خون ظاهر شوند.
۲. گردو
یکی از بهترین آجیل ها روی زمین گردو است و از عملکرد مغز شما حمایت می کند. مطالعات نشان دادند که مصرف گردو به سلامت قلب، حافظه بهتر و کاهش مشکلات استخوانی و پوستی کمک میکند. گردو منبعی غنی از یک آنتی اکسیدان به نام اسید الاگیک است، محققان نشان دادند که گردو حاوی ۱۶ پلیفنل است که با بیماری مبارزه می کنند.